ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Εντοπίστηκε σε γιοτ με το 28χρονο μοντέλο Νίλαμ Γκιλ (φωτο)

Μαζί τους ήταν επίσης ο κολλητός του διάσημου ηθοποιού Τόμπι Μαγκουάιρ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Εντοπίστηκε σε γιοτ με το 28χρονο μοντέλο Νίλαμ Γκιλ (φωτο)

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το μοντέλο Νίλαμ Γκιλ εθεάθησαν να κάνουν βόλτες στο Σεν Τροπέ κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φίλους τη Δευτέρα.

Ο 48χρονος Ντι Κάπριο και η 28χρονη Γκιλ φωτογραφήθηκαν να κατευθύνονται προς το πολυτελές γιοτ που βρισκόταν αραγμένο στην παραλιακή πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας.

Μαζί τους ήταν επίσης ο κολλητός του διάσημου ηθοποιού Τόμπι Μαγκουάιρ και μια άλλη μυστηριώδης γυναίκα.

Μια πηγή είπε στο «Page Six» ότι ο Ντι Κάπριο έχει δώσει προτεραιότητα στον χρόνο του με τα αγαπημένα του πρόσωπα αυτό το καλοκαίρι.

«Περνάει χρόνο με φίλους και οικογένεια», ισχυρίστηκε η πηγή.

Η Γκιλ έδειχνε κομψή με ένα διαφανές φόρεμα με λεοπάρ μοτίβο και φωτεινά πράσινα πέδιλα Gucci.

Ενώ το μοντέλο από τη Βρετανία φορούσε ένα σύνολο χρωμάτων και σχεδίων, ο Ντι Κάπριο, ως συνήθως, ντύθηκε άνετα και απλά.

Υπήρχε επίσης μια μυστηριώδη κυρία βρισκόταν στην παρέα, της οποίας η ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

Η Γκιλ και ο Ντι Κάπριο πυροδότησαν φήμες ότι έβγαιναν τον Μάιο, όταν εθεάθησαν να δειπνούν στο εστιατόριο «Chiltern Firehouse» του Λονδίνου με τη μαμά του χολιγουντιανού σταρ.

Η συνάντηση έγινε λίγες μέρες αφότου εθεάθησαν να φεύγουν από το Hotel Martinez στις Κάννες της Γαλλίας.

Έναν μήνα αργότερα, οι δύο τους συναντήθηκαν με τον Μαγκουάιρ για ένα χαλαρό γεύμα στο εστιατόριο «Loulou» του Παρισιού.

Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε προηγουμένως στο «Page Six» ότι ο Ντι Κάπριο και το μοντέλο δεν βγαίνουν και είναι απλώς φίλοι.

O Ντι Κάπριο έχει αυτό το διάστημα συνδεθεί με διάφορες γυναίκας, συμπεριλαμβανομένης και της Τζίτζι Χαντίντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.