ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Light για Snik: «Δεν μιλάμε – Δεν θέλω καμία επικοινωνία»

«Δεν έχω κάποια σχέση μαζί του»

Light για Snik: «Δεν μιλάμε – Δεν θέλω καμία επικοινωνία»

Ο Light έκανε δηλώσεις στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής και αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ που θα αναλάβει, το «Rap Star».

«Το Rap Star είναι ένα πρότζεκτ που το συζητάμε χρόνια. Η κοπέλα μου, η Άννα, θα είναι η παρουσιάστρια. Εγώ την πρότεινα, γιατί είναι πολύ επικοινωνιακή και ο ρόλος αυτός θα της ταιριάξει γάντι. Όταν το πρότεινα στον Νίκο Κοκλώνη, μου είπε ότι το είχε σκεφτεί και ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα βραβεία MAD. «Δεν νομίζω να με δείτε φέτος στα MAD. Ούτε του χρόνου. Είναι αρκετοί παράγοντες, για τους οποίους δεν θα πάω, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω», σημείωσε.

Ο τράπερ μίλησε επιπλέον, για τον Snik. «Δεν έχω κάποια σχέση με τον Snik, δεν μιλάμε. Κρατήστε τον εσείς, δεν θέλω καμία επικοινωνία. Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τις δηλώσεις που είχαν ανταλλάξει. «Αν θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο Rap Star, τον περιμένουμε μετά χαράς. Αφού θα είναι στο άλλο ριάλιτι, πάλι θα μαλώνουμε φέτος, από ό,τι φαίνεται», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.