ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Light: «Ξόδεψα 1 εκατομμύριο ευρώ σε λουλούδια στον Α.Ρέμο – Ήξερα όλα τα τραγούδια του»

«Δεν ήμασταν φίλοι με τον Α.Ρέμο για να γίνουμε τώρα»

Light: «Ξόδεψα 1 εκατομμύριο ευρώ σε λουλούδια στον Α.Ρέμο – Ήξερα όλα τα τραγούδια του»

Ο Light παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του Fame Story και μίλησε για το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. 

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής είχε πει χαρακτηριστικά ότι ο Light «πρέπει να προσέχει την άποψή του, γιατί μπορεί να έχει τίμημα»

«Μου είπε να προσέχω τα λιπαρά και την χοληστερίνη μου, γιατί τρώω αυγό και λουκάνικο αργά το βράδυ. Δεν ήμασταν φίλοι με τον Αντώνη Ρέμο για να γίνουμε τώρα», είπε αρχικά ο Light.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το πώς πέρασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Ρέμος με τη Φουρέιρα αποκάλυψε: «Στο νυχτερινό κεντρο που τραγουδάει ο Ρέμος πέταξα 1 εκ. ευρώ στα λουλούδια. Ήξερα όλα τα τραγούδια του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.