ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λικ Μπεσόν: Αθωώθηκε από τις κατηγορίες για βιασμό από ηθοποιό

Ηθοποιός υποστήριζε στην αρχική αγωγή της ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον Μπεσόν το 2021

Λικ Μπεσόν: Αθωώθηκε από τις κατηγορίες για βιασμό από ηθοποιό

Απέρριψε χθες Τετάρτη το ανώτατο εφετείο της Γαλλίας τις κατηγορίες της ηθοποιού Σαντ Βαν Ρουά για βιασμό, κατά του σκηνοθέτη και παραγωγού Λικ Μπεσόν.

Η Βαμ Ρουά είχε ασκήσει έφεση η οποία όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο του Παρισιού. Η ηθοποιός υποστήριζε στην αρχική αγωγή της ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον Μπεσόν το 2021.

Τον Μάιο του 2018, η Βαν Ρουά ισχυρίστηκε ότι είχε βιαστεί από τον Μπεσόν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Le Bristol» στο Παρίσι. Η Βελγο-Ολλανδή ηθοποιός είχε μικρούς ρόλους στις ταινίες του διάσημου σκηνοθέτη «Taxi 5» και «Valerian and the City of a Thousand Planets». Διατηρούσε στενή σχέση με τον σκηνοθέτη εδώ και δύο χρόνια.

Απαλλάχτηκε από όλες τις κατηγορίες ο Μπεσόν

Ο δικηγόρος του σκηνοθέτη της ταινίας «Leon: The Professional», Τιερί Μαρεμπέρ, μιλώντας στο «Hollywood Reporter», σημείωσε ότι η απόφαση «θέτει οριστικό τέλος σε αυτή τη διαδικασία που ξεκίνησε το 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Λικ Μπεσόν αθωώθηκε συστηματικά από όλους τους δικαστές που εξέτασαν την υπόθεση».

Ο δικηγόρος χαιρέτισε την «υποδειγματική διαδικασία» της αθωότητας του πελάτη του.

Μετά την αρχική καταγγελία της Βαν Ρουά, οκτώ επιπλέον γυναίκες αποκάλυψαν πως είχαν δεχθεί επίθεση ή παρενόχληση από τον σκηνοθέτη. Ο διάσημος και σπουδαίος σκηνοθέτης απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.