ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Lily Allen: «Tα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου»

«Τα αγαπάω και με ολοκληρώνουν, αλλά όταν μιλάμε για φήμη, την κατέστρεψαν»

Lily Allen: «Tα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου»

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Lily Allen, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, δε δίστασε να παραδεχθεί πως «τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου».

Όπως παραδέχτηκε, όταν χρειάστηκε να επιλέξει πού θα έδινε προτεραιότητα, στα παιδιά ή στην καριέρα της, επέλεξε το πρώτο, υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορείς να τα έχεις όλα».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου. Τα αγαπάω και με ολοκληρώνουν, αλλά όταν μιλάμε για φήμη, την κατέστρεψαν. Πραγματικά θυμώνω όταν λένε ότι μπορείς να τα έχεις όλα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς.

Κάποιοι επιλέγουν την καριέρα τους αντί για τα παιδιά τους και είναι δικαίωμά τους, αλλά οι δικοί μου γονείς ήταν απόντες όταν ήμουν παιδί. Νιώθω ότι μού άφησαν κάποιες άσχημες πληγές που δεν θα ήθελα να αφήσω στα δικά μου παιδιά».

Ο πατέρας της είναι ο 70χρονος ηθοποιός Keith Allen, ο οποίος όταν εκείνη ήταν τεσσάρων ετών, εγκατέλειψε την 63χρονη μητέρα της, την κινηματογραφική παραγωγό Alison Owen.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια έχει δύο κόρες, τη 12χρονη Ethel Mary και τη 10χρονη Marnie Rose, με τον πρώην σύζυγό της, Sam Cooper. Πλέον έχει παντρευτεί με τον ηθοποιό David Harbour και δηλώνει δύο χρόνια νηφάλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.