ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λίντα Εβαντζελίστα: Ξανά στην πασαρέλα «παραμορφωμένη» από τις πλαστικές – Αποθεώθηκε από το κοινό (βίντεο)

Το τοπ μόντελ των 90s έκανε μία δυναμική επιστροφή

Λίντα Εβαντζελίστα: Ξανά στην πασαρέλα «παραμορφωμένη» από τις πλαστικές – Αποθεώθηκε από το κοινό (βίντεο)

Η Λίντα Εβαντζελίστα επέστρεψε ξανά στις πασαρέλες, λίγο καιρό μετά την  εξομολόγησή της για τις πλαστικές επεμβάσεις που την παραμόρφωσαν.

Η 57χρονη περπάτησε στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το τοπ μόντελ των 90s περπάτησε για λογαριασμό μεγάλου οίκου μόδας και αποθεώθηκε από το κοινό.

Νωρίτερα έχει μιλήσει δημόσια για τις πλαστικές επεμβάσεις της και έχει παραδεχτεί ότι το έχει μετανιώσει. Για τις ανάγκες μίας πρόσφατης φωτογράφισης,  χρειάστηκε να κολλήσει στο πρόσωπό της ειδικά αυτοκόλλητα, ώστε να «διορθωθούν» μερικά σημεία και να γράφει ωραία στον φακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.