ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η μητέρα της αμφισβητεί την εγκυρότητα της διαθήκης – Τι ισχυρίζεται για την εγγονή της

Η 77χρονη Πρισίλα Πρίσλεϊ ζήτησε από τον δικαστή να καθορίσει την εγκυρότητα της τελευταίας διαθήκης της κόρης της

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η μητέρα της αμφισβητεί την εγκυρότητα της διαθήκης – Τι ισχυρίζεται για την εγγονή της

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αμφισβητεί τη «γνησιότητα και την εγκυρότητα» της διαθήκης της κόρης της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Η σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα, αμφισβητώντας μια «υποτιθέμενη τροποποίηση του 2016» στη διαθήκη, σύμφωνα με την οποία, σε περίπτωση θανάτου της κόρης της, η ίδια δεν θα ήταν διαχειρίστρια της περιουσίας της.

Οι συνδιαχειριστές της περιουσίας της Λίζα Μαρί

Όπως αναφέρει το Page Six που είχε πρόσβαση στα έγγραφα, η 77χρονη Πρισίλα Πρίσλεϊ ζήτησε από τον δικαστή να καθορίσει την εγκυρότητα της τελευταίας διαθήκης της κόρης της, η οποία όριζε την μεγαλύτερη κόρη της Λίζα Μαρί, Ράιλι Κίο και τον αείμνηστο γιο της, Μπέντζαμιν Κίο, ως συνδιαχειριστές της περιουσίας της.

Παράλληλα, στις τροποποιήσεις που φέρεται να έκανε η Λίζα Μαρί την εποχή εκείνη, απομακρύνεται και ο πρώην διευθυντής επιχειρήσεων της, Μπάρι Σίγκελ από συνδιαχειριστής, με αποτέλεσμα να μένει μόνο η Ρίλεϊ ως υπεύθυνη της περιουσίας της μετά τον θάνατο του αδερφού που αυτοκτόνησε το 2020.

Στα δικαστικά έγγραφα, η Πρισίλα ισχυρίζεται ότι αυτή και ο Σίγκελ ορίστηκαν για πρώτη φορά συν-διαχειριστές στις 29 Ιανουαρίου 1993, όταν η Λίζα Μαρί «εκτέλεσε ένα ανακλητό καταπίστευμα ζωής, το οποίο τροποποίησε και επαναδιατύπωσε πλήρως στις 27 Ιανουαρίου 2010».

Γιατί αμφισβητεί η διαθήκη της Λίζα Μαρί η μητέρα της

Ωστόσο, όταν η κόρη της πέθανε στις 12 Ιανουαρίου μετά από καρδιακή ανακοπή, η Πρισίλα Πρίσλεϊ ισχυρίζεται ότι βρήκε μια νέα τροποποιητική διαθήκη, η οποία είχε ημερομηνία 11 Μαρτίου 2016. Κι αυτή τη διαθήκη φαίνεται να αμφισβητεί η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ καθώς όπως λέει η υπογραφή της κόρης της στο έγγραφο του 2016 «δεν φαίνεται να συνάδει με την συνήθη υπογραφή της», υποστηρίζοντας επιπλέον πως ακόμη και το όνομα της Λίζα Μαρί είχε γραφτεί λάθος.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως το έγγραφο δεν είχε επικυρωθεί ποτέ και δεν της είχε παραδοθεί όσο ζούσε η κόρη της, όπως προβλεπόταν στους όρους της συμφωνίας καταπιστεύματος του 2010.

Τα οικονομικά προβλήματα της Λίζα Μαρί έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης εδώ και πολλά χρόνια, ιδίως μετά την αγωγή που κατέθεσε το 2018 εναντίον του Σίγκελ, κατηγορώντας τον για αμέλεια και κακό χειρισμό της μεγάλης κληρονομιάς του Έλβις Πρίσλεϊ. Τότε, η Λίζα Μαρί, είχε ισχυριστεί ότι ο πρώην μάνατζερ της, την οδήγησε σε «οικονομική καταστροφή» με αποτέλεσμα να έχει μόλις 16.000 δολάρια σε μετρητά το 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.