ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Το παθιασμένο φιλί που είχε ανταλλάξει δημόσια με τον Μάικλ Τζάκσον (βίντεο)

Ο «βασιλιάς της ποπ» παντρεύτηκε τη μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ στις 26 Μαΐου του 1994

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Το παθιασμένο φιλί που είχε ανταλλάξει δημόσια με τον Μάικλ Τζάκσον (βίντεο)

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναχοπαίδι του «βασιλιά της ροκ εν ρολ», Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, όπως ανακοίνωσε η μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος της 54χρονης κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου μεταφέρθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή. Η γυναίκα είχε πέσει σε κώμα και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Με αφορμή τον απρόσμενο θάνατο της τραγουδίστριας ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το μακρινό 1994.

Ένα χρόνο μετά την πρώτη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Μάικλ Τζάκσον με την οικογένεια Τσάντλερ, ο «βασιλιάς της ποπ» παντρεύτηκε τη μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί, σε έναν αναπάντεχο γάμο που εξέπληξε άπαντες στις 26 Μαίου του 1994.

Λίγους μήνες αργότερα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στα βραβεία MTV Video Music Awards.

Το κοινό τους αποθέωσε και τους χειροκροτούσε ασταμάτητα. Ο Μάικλ Τζάκσον απαθανατίζεται άνετος και συγκαταβατικά χαμογελαστός, έχοντας δίπλα του τη Λίζα Μαρί, η οποία δείχνει μαζεμένη και φοβισμένη.

«Σκεφτείτε ότι κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα διαρκέσει» είπε ο Τζάκσον από τη σκηνή, κρατώντας τη νέα του σύζυγο σφιχτά από το χέρι. Λίγες στιγμές αργότερα, την αγκαλιάζει και τη φιλά στο στόμα μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών.

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/GianyStark/status/1613783111434641408?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1613783111434641408%7Ctwgr%5E19ceebec886aae39358271d71a469137b5b9bc17%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1328703%2Fliza-mari-prislei-to-pathiasmeno-fili-me-ton-maikl-tzakson-deite-to-video%2F

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.