ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λόρεν Σάντσες: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τ.Μπέζος γιόρτασε τα γενέθλιά της ξυπόλυτη με ένα κατακόκκινο φόρεμα (φώτο)

«Έκλεισε» τα 54 και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της

Λόρεν Σάντσες: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τ.Μπέζος γιόρτασε τα γενέθλιά της ξυπόλυτη με ένα κατακόκκινο φόρεμα (φώτο)

H Λόρεν Σάντζες, αρραβωνιαστικά του Τζεφ Μπέζος, γιόρτασε τα γενέθλιά της αφού έκλεισε τα 54 και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Η Λόρεν Σάντζες φόρωσε ένα κατακόκκινο φόρεμα μέσα στο πολυτελές γιοτ του συντρόφου της και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram.

Σε αυτές η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος και οι φίλες της φαίνονται να έχουν ντυθεί στα κόκκινα και να ποζάρουν μαζί σε ένα γιοτ.

Η Λόρεν βγήκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα εμπνευσμένο από εσώρουχα με κοψίματα στην κοιλιά, ενώ οι φίλες της, που τις αποκαλεί «οικογένεια», φορούσαν μια σειρά από άλλα κόκκινα φορέματα σε διαφορετικά σχέδια, υλικά και κοψίματα.

«Βλέπω κόκκινο!», είπε η 54χρονη Σάντσες στη λεζάντα της φωτογραφίας, προσθέτοντας: «Την ημέρα πριν από τα γενέθλιά μου είμαι γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη που γιορτάζω με αυτές τις απίστευτες γυναίκες που αποτελούν τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου. (Μερικοί δεν είναι εδώ)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.