ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μ.Αντωνά για το χακάρισμα του προφίλ της στο Instagram: «Πραγματικά ντροπή σε όποιον το έχει κάνει αυτό»

«Εγώ είχα πάει να κάνω τα νύχια μου για να προετοιμαστώ για μια εμφάνιση που είχα στο Ντουμπάι»

Μ.Αντωνά για το χακάρισμα του προφίλ της στο Instagram: «Πραγματικά ντροπή σε όποιον το έχει κάνει αυτό»

Η Μαρία Αντωνά, μιλώντας σε κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε για το χακάρισμα του προφίλ της στο Instagram, τονίζοντας πως «πραγματικά ντροπή σε όποιον το έχει κάνει αυτό, ντροπή. Έχω κάνει καταγγελία και όποιος το κάνει θα πληρώσει αντίστοιχα».

«Σε ό,τι αφορά το κομμάτι του hacking γενικότερα, είναι η αλήθεια πως εγώ όλα αυτά τα χρόνια είναι η πρώτη φορά που πέφτω θύμα μιας τέτοιας κατάστασης. Αυτή τη στιγμή για μένα το πιο σημαντικό ήταν να σιωπήσω, να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου και όταν πραγματικά αισθανθώ έτοιμη, κάποια στιγμή, εννοείται πως θα μιλήσω», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Αυτό το σκηνικό που μου συνέβη ήταν πραγματικά ίσως από τα χειρότερα που έχω περάσει στη ζωή μου. Με σόκαρε, με τρόμαξε, τρομοκρατήθηκα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το αντιλήφθηκα διότι εκείνη τη στιγμή ήμουν σε μια φίλη μου, που είχα πάει να κάνω τα νύχια μου για να προετοιμαστώ για μια εμφάνιση που είχα στο Ντουμπάι», πρόσθεσε.

«Και άρχισε να χτυπάει το κινητό μου, όλοι μου έλεγαν “τι ακριβώς γίνεται;” και ‘γω δεν το είχα αντιληφθεί. Έκανα κατευθείαν κλήση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν κάποιοι άνθρωποι το πίστεψαν αυτό το μήνυμα.

Δηλαδή το θεωρώ τρομερό ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να γνωρίζει εμένα προσωπικά, να μπορέσει να πιστέψει, έστω και για λίγο, ότι θα μπορούσα να κάμω μια τέτοια ανάρτηση.

Νομίζω ότι έχω δείξει με τη συμπεριφορά μου πως ακριβώς χειρίζομαι τα πράγματα στη ζωή μου. Σε όλα αυτά που συμβαίνουν, έχω κρατήσει πάρα πολύ χαμηλό προφίλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ξέρω ποιο μυαλό άρρωστο μπορεί να κάνει όλο αυτό το πράγμα, τι ακριβώς αποσκοπεί και τι ακριβώς θέλει να κάνει. Πραγματικά ντροπή σε όποιον το έχει κάνει αυτό, ντροπή. Έχω κάνει καταγγελία και όποιος το κάνει θα πληρώσει αντίστοιχα», πρόσθεσε στο τέλος η Μαρία Αντωνά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.