ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μ.Αργυράκη: «Έχω κάνει μπότοξ υαλουρονικό κι ένα μικρό λίφτινγκ – Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος»

«Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου»

Μ.Αργυράκη: «Έχω κάνει μπότοξ υαλουρονικό κι ένα μικρό λίφτινγκ – Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος»

Η τραγουδίστρια, Μπέσσυ Αργυράκη σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και μια εμμονική θαυμάστρια που είχε.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, δήλωσε: «Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εμφάνισή της. «Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό κι ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά εκείνη την ημέρα κάναμε πρόσωπο. Το στήθος έγινε αργότερα», ανέφερε.

Όσο για τον σύζυγό της, είπε: «Θυμάμαι τα ωραία δόντια του συζύγου μου στο πρώτο μας ραντεβού, νόμιζα ότι φοράει μασέλα».

Αναφέρθηκε επιπλέον, σε μια εμμονική της θαυμάστρια. «Μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου, μου μιλούσε μέσω Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, είπε: «Σταμάτησα να τη ρωτάω “πότε θα γίνω γιαγιά;”. Κι όσο τη ρωτούσα, τι κατάλαβα; Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.