ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Ασλάνογλου: Διαζύγιο για την ηθοποιό και τον Δ.Πέππα μετά από 8 χρόνια γάμου

Η ανακοίνωση της ηθοποιού

Μ.Ασλάνογλου: Διαζύγιο για την ηθοποιό και τον Δ.Πέππα μετά από 8 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας μετά από 8 κοινής πορείας.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε κατέληξε κοινή συναινέσει στο διαζύγιο και σύμφωνα με τα όσα είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο «Ακόμη δεν είδες τίποτα», τόσο εκείνη, όσο και ο πρώην σύζυγός της, ζητούν διακριτικότητα από τα media, για χάρη του παιδιού τους.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου δήλωσε στη μεσημεριανή εκπομπή: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, που στόχο έχουμε μεταξύ άλλων την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας».

Στην ίδια ανακοίνωση, η ηθοποιός τόνισε: «Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο, από όπου και κατάγεται ο δεύτερος. Το ζευγάρι προσπαθούσε για καιρό να αποκτήσει παιδί, με την ηθοποιό να έχει υποβληθεί σε περισσότερες από μια εξωσωματικές επεμβάσεις. Τελικά, την άνοιξη του 2018 απέκτησαν τον γιο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.