ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Ε.Λυκουρέζου: «Η μάνα μου ηθοποιός, ο πατέρας μου απιστούσε, εγώ ναρκωτικά και τρέλα – Απαράδεκτοι όλοι» 

«Είμαστε μία ανισόρροπη οικογένεια»

Μ.Ε.Λυκουρέζου: «Η μάνα μου ηθοποιός, ο πατέρας μου απιστούσε, εγώ ναρκωτικά και τρέλα – Απαράδεκτοι όλοι» 

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο αναφέρεται στην οικογένεια της.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, αναρτά βίντεο, στα οποία μιλά για προσωπικά της βιώματα, τα οποία και συζητά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δημοσίευσε ένα βίντεο, με την ίδια να ποζάρει στον φακό, μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

@aithralykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Οι αξίες χάνονται….όραν χάνεται η ψυχή! και οι η ψυχή ευτυχώς σώθηκε! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ πρωτότυπος ήχος – 🇬🇷 DJ. Vangelis 🇬🇷

Πάνω σε αυτό ωστόσο, γράφει πράγματα για την οικογένειά της, εξηγώντας πως «μέσα από την ανισορροπία έρχεται ισορροπία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ναι, είμαστε μία ανισόρροπη οικογένεια ανάμεσα σε τόσες ισορροπημένες! Η μάνα μου ηθοποιός… Καλλιτεχνική τρέλα! Ο πατέρας μου δικηγόρος. Απιστούσε! Εγώ ναρκωτικά και τρέλα! Τι λες τώρα σοβαρά; Κι εσείς με τις τελείες οικογένειές σας, καλά; Μέσα από τόση ανισορροπία έρχεται ισορροπία. Πως την παλεύαμε ρε συ; Απαράδεκτοι όλοι!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.