Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Μ.Γουίλις: Αυτός είναι ο λόγος που όσοι βρίσκονται κοντά στον ηθοποιό απαγορεύεται να φορούν μαύρα

Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

Μ.Γουίλις: Αυτός είναι ο λόγος που όσοι βρίσκονται κοντά στον ηθοποιό απαγορεύεται να φορούν μαύρα

Η Έμμα Χέμινγκ, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, στο βιβλίο της με τίτλο «The Unexpected Journey: Finding Strenght, Hope, and Yourself on the Caregiving Path, περιγράφει με λεπτομέρειες όλες τις στιγμές μετά την διάγνωση του ηθοποιού με μετωποκροταφική άνοια.

Το βιβλίο ξεκινά με την συγγραφέα να περιγράφει πώς γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε τον ηθοποιό. Αναφέρει ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 μέσω του προσωπικού της γυμναστή, Γκούναρ Πίτερσον. Εκείνη έφευγε από το γυμναστήριο όταν ο Πίτερσον της έκανε νόημα για να της γνωρίσει τον Μπρους Γουίλις.

Μετά τη γνωριμία τους, η Έμμα συνέχισε να βλέπει τον Μπρους Γουίλις στο γυμναστήριο και μιλούσε στη μητέρα της για το πόσο «ευγενικός» και «γοητευτικός» της φαινόταν. Η μητέρα της όμως, της υπενθύμισε ότι ήταν αρραβωνιασμένη και εκείνη απάντησε: «Ήταν απλώς μια παρατήρηση».

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν ακριβώς θαυμάστρια του Μπρους Γουίλις» έγραψε η Χέμινγκ. «Ναι, μεγάλωσα βλέποντας το Moonlighting, αλλά είχα δει μόνο μία από τις ταινίες του, το Armageddon, όταν κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Πέρα από αυτό, δεν του είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία».

Η Έμμα Χέμινγκ, σε άλλο σημείο του βιβλίου της εξήγησε ότι, λίγο πριν από τη διάγνωση με μετωποκροταφική άνοια, υπήρξε μια περίοδος σύγχυσης κατά την οποία διαισθανόταν πως κάτι δεν ήταν φυσιολογικό.

Η Έμμα Χέμινγκ θυμάται ότι δίσταζε να εκφράσει τις ανησυχίες της στον γιατρό του συζύγου της καθώς δεν ήξερε πώς να περιγράψει όσα παρατηρούσε.

Αφότου ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, η σύζυγός του άρχισε να αναζητά έναν ειδικό φροντίδας ασθενών με άνοια, ώστε να μπορέσει να τον φροντίσει σωστά – και έτσι γνώρισε την Τίπα Σνόου.

Η Σνόου τής έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τις λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέχει στη φροντίδα του συζύγου της. «Η Τίπα μου είπε να μην φοράω μαύρα ρούχα και να αντικαταστήσουμε τα μαύρα χαλάκια στο σπίτι» θυμάται.

«Για τα άτομα με άνοια, μια μαύρη επιφάνεια μπορεί να φαίνεται σαν τρύπα – έτσι, κάποιος που φοράει ένα μαύρο μπλουζάκι μπορεί να φαίνεται σαν να έχει μόνο κεφάλι που αιωρείται, ενώ ένα μαύρο χαλάκι μπορεί να μοιάζει με τρύπα στο πάτωμα».

«Μου είπε επίσης να στέκομαι πλάγια όταν μιλάω στον Μπρους, γιατί αυτή η στάση είναι μη απειλητική, σε αντίθεση με το να στέκεσαι απέναντί του μετωπικά, κάτι που μπορεί να φαίνεται επιθετικό σε ένα άτομο με άνοια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.