ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Ιωαννίδου: «Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης, γιατί δημιουργούνται προβλήματα»

«Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών θα ακολουθήσουν την ίδια σεξουαλική ταυτότητα»

Μ.Ιωαννίδου: «Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης, γιατί δημιουργούνται προβλήματα»

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Μαρία Ιωαννίδου, μίλησε για το παρελθόν της αλλά και το ζήτημα της αμφισεξουαλικότητας.

«Το βιβλίο μου αφορά έναν καλλιτέχνη, που τον ξέρω πάρα πολύ καλά και που πήγαινε και με γυναίκες και με άντρες. Είχε πάει με όλη την Ελλάδα.

Πήρα τον Σειληνό να μάθω τι είναι bi. Μου είπε “πώς σου ήρθε; Ξέχνα το και μην το ξαναπείς”.

Όταν έμαθα τι είναι, με προβλημάτισε. Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης, γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Έχω πρόβλημα με το να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια, τα ομόφυλα ζευγάρια, κύριε Κασσελάκη μου. Δεν θέλω.

Να ζούνε μαζί. Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών όμως, θα ακολουθήσουν την ίδια σεξουαλική ταυτότητα», εξήγησε.

Για το πρώτο της ραντεβού με τον Σειληνό, είπε: «Στο πρώτο ραντεβού με τον Σειληνό, κατουρήθηκα από την ομορφιά και την μαγεία που εξέπεμπε. Είχα τρακ.

Με παντρεύτηκε, αλλά η σχέση μας δεν κράτησε, γιατί είμαστε άλλοι άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βαγγέλης ήταν αυτοκαταστροφικός, ήθελε να βγαίνει κάθε βράδυ, να γλεντάει, με είχε απατήσει με μια στριπτιζέζ. Με παράτησε και πήγε μαζί της στο Παρίσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.