ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Κωνσταντάρου για τις οικονομικές δυσκολίες της: «Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα»

«Η γιατρός μου, μου είπε ότι οι εξετάσεις μου είναι τέλειες κι είπα "όχι ρε γαμ***"»

Μ.Κωνσταντάρου για τις οικονομικές δυσκολίες της: «Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα»

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το τηλεπαιχνίδι «Cash or Trash», όπου και πούλησε έναν συλλεκτικό καθρέφτη.

«Το ποσό δεν με ικανοποίησε, στόχευα τουλάχιστον τις 2.500 ευρώ. Χρειαζόμουν τα χρήματα και πήγα στην εκπομπή.

Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, δεν βγάζεις τον μήνα. Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα. Η γιατρός μου μου είπε ότι οι εξετάσεις μου είναι τέλειες κι είπα “όχι ρε γαμ***”.

Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και παραμένω εδώ με ενοίκιο», είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα περισσότερα χρήματα που έβγαλα από τη σειρά “Σοφία Ορθή”. Ήμουν λίγο σπάταλη κι είπα να τα επενδύσω.

Τα επένδυσα κρατικά ομόλογα και έχασα όλα μου τα λεφτά».

Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά, δήλωσε: «Θα είχα έναν γιο, αλλά πνίγηκε με τον ομφάλιο λώρο. Δεν μου λείψανε όμως, τα παιδιά».

Τέλος, μίλησε για την τελευταία τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε. «Η τελευταία πρόταση που δέχτηκα ήταν φέτος κι όταν μιλήσαμε για τα οικονομικά, ήταν απαράδεκτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτω των 1.000 ευρώ. Η προσφορά αυτού του ποσού είναι σαν να σε φτύνουν, προσβλητική», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.