ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Κονταρός για Β.Μπισμπίκη: «Ανησυχήσαμε πολύ για την υγεία του»

«Ευτυχώς το αντιμετώπισε ψύχραιμα και τώρα ο Βασίλης είναι μια χαρά»

Μ.Κονταρός για Β.Μπισμπίκη: «Ανησυχήσαμε πολύ για την υγεία του»

Ο λυράρης Μανώλης Κονταρός, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο καλός του φίλος, Βασίλης Μπισμπίκης. 

ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο γνωστός ηθοποιός.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που ο Μανώλης Κονταρός ουκ ολίγες φορές έχει διασκεδάσει μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Μανώλης Κονταρός μετά την είδηση για την εισαγωγή του Βασίλη Μπισμπίκη στο χειρουργείο, ανησύχησε ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας του, ενώ φρόντισε να ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή από το περιβάλλον του ηθοποιού όπως γράφει η εφημερίδα Παραπολιτικά.

«Ανησυχήσαμε πολύ. Εγώ το έμαθα από τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά ο Βασίλης είναι πολύ καλά», αναφέρει ο Μανώλης Κονταρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν έχεις καλή ψυχολογία, είναι το καλύτερο φάρμακο. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή. Όταν νιώθεις καλά, τα βλέπεις όλα θετικά και τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία… Το να σε πάρει από κάτω δεν είναι καλό. Και ευτυχώς το αντιμετώπισε ψύχραιμα και τώρα ο Βασίλης είναι μια χαρά», τονίζει ο γνωστός μουσικής στο «Secret» των Παραπολιτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.