ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μ.Κούπερ: «Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα γυμνός – Έκανα ντους μαζί του»

O πατέρας του ηθοποιού, Τσαρλς Κούπερ, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα το 2011

Μ.Κούπερ: «Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα γυμνός – Έκανα ντους μαζί του»

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ εμφανίστηκε στο podcast «Armchair Expert» και αποκάλυψε ότι νιώθει πολύ άνετα να κυκλοφορεί γυμνός μέσα στο σπίτι του, αφού όπως εξήγησε, ο πατέρας του έκανε το ίδιο πράγμα όσο μεγάλωνε.

Ο οικοδεσπότης, της εκπομπής Νταξ Σέπαρντ, παραδέχτηκε ότι η οικογένειά του ήταν «συνέχεια γυμνή μέσα στο σπίτι».

«Κι εμένα το ίδιο», απάντησε ο Κούπερ και συμπλήρωσε: «Και παρεμπιπτόντως, έτσι ήμουν κι εγώ. Όχι με τη μαμά μου, αλλά με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα γυμνός, έκανα πάντα ντους μαζί του». Ο Σέπαρντ τότε τον ρώτησε αν νιώθει άνετα να είναι γυμνός, με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά: «Απόλυτα».

Ο θάνατος του πατέρα του

O πατέρας του ηθοποιού, Τσαρλς Κούπερ, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα το 2011. Ο σταρ επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον θάνατο του και όπως έχει πει σε διάφορες συνεντεύξεις, ο πατέρας του πέθανε στα χέρια του ηθοποιού.

Το 2019, ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά το τραγικό γεγονός, σε μια εξομολόγηση στο «Oprah’s SuperSoul Conversations»: «Σταμάτησα να ιδρώνω για πράγματα που ίδρωνα πριν από αυτό. Ο θάνατος του άλλαξε και τον τρόπο που ήμουν ως ηθοποιός και άρχισα να ζω τη ζωή μου με διαφορετικό τρόπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε επίσης: «Θυμάμαι εκείνη τη στιγμή, σήκωσα το βλέμμα μου και νόμιζα ότι όλα ήταν διαφορετικά. [Έγινα] πιο δυνατός, πιο ανοιχτός, πιο πρόθυμος να αποτύχω… Η πραγματικότητα της θνησιμότητας σε χτυπάει σαν τόνος από τούβλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.