ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Μαγγίρα: Ποζάρει με μπικίνι ξαπλωμένη στα βράχια και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα (φωτό)

Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κέρκυρα

Μ.Μαγγίρα: Ποζάρει με μπικίνι ξαπλωμένη στα βράχια και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα (φωτό)

Η Μπέττυ Μαγγίρα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά που υπάρχουν στην ελληνική showbiz και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία που αναρτά.

Με κάθε ευκαιρία, ενημερώνει τους χιλιάδες followers στα social media για τις διακοπές της. Μετά την Κίμωλο και την Ίο, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Κέρκυρα.

Σε δύο φωτογραφίες που ανέβασε η Μπέττυ Μαγγίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε βράχια, να ποζάρει με το μπικίνι της.

«Παντού υπάρχει… ένας θρόνος να κάτσεις! Εγώ τον βρήκα στους Χωμους της Κέρκυρας!», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα στην ανάρτησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πάμε καλά τώρα;;; Κορίτσι μου τι φαση;;; Πίνεις αίμα νέων κοριτσιών;!!!», έγραψε ο Δημήτρης Μακαλιάς στα σχόλια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.