ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μ.Μπακοδήμου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Δείτε την ανάρτηση της

«Τέτοιες μέρες στα νοσοκομεία βλέπεις πόσο τυχερός είσαι που μπαίνεις και βγαίνεις χωρίς να παλεύεις με κάτι δύσκολο»

Μ.Μπακοδήμου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Δείτε την ανάρτηση της

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης της στο Instagram, ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Γύρισα σπίτι μου χθες. Όμως τέτοιες μέρες στα νοσοκομεία βλέπεις πόσο τυχερός είσαι που μπαίνεις και βγαίνεις χωρίς να παλεύεις με κάτι δύσκολο».

Στη συνέχεια, έστειλε τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους για το Πάσχα. «Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους σας και κυρίως σε αυτούς τους ανθρώπους που θα το περάσουν στα νοσοκομεία, με την ευχή να βγουν γρήγορα γεροί και δυνατοί», αναφέρει.

Η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί, χωρίς ωστόσο, να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν εκεί.

Η ίδια ενημέρωσε το κοινό της με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο.

Σε αυτή, φαίνεται να φορά σωληνάκια, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό, αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια, αλλά και πραγματική ζωή. Πραγματική ζωή, με φωτεινό κραγιόν πάντα 😜».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.