ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Μπεγνής: «Δεν θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλον»

«Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;»

Μ.Μπεγνής: «Δεν θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλον»

Ο Μέμος Μπεγνής έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μονογαμία αλλά και την ομοφοβία.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε:  «Δεν θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλο. Θεωρώ τη μονογαμία παρά φύση. Μια ζωή την έχουμε, δεν θα ζήσουμε όπως θέλουμε; Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνον. «Έχουν γράψει για μένα ότι έπεσα με τη μηχανή κι είμαι σοβαρά στο νοσοκομείο, ενώ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Με πήραν κλαίγοντας η αδερφή μου κι η μητέρα μου να δουν αν είμαι καλά», ανέφερε.

Αναφορικά με την επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου, είπε: «Είναι κάτι απαράδεκτο, κατάπτυστο και τραγικό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι στον κόσμο που σε ψηφίζει. Αυτά είναι ρητορικές μίσους, ρατσισμός, ασέβεια, ομοφοβία και αμορφωσιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ανέφερε: «Έχει τύχει να σταματήσω παράσταση φωνάζοντας, ωρυόμουν. Είπα τη λέξη “σκάστε”. Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι το κινητό. Έχω καρφώσει γνωστό πολιτικό που μιλούσε στο κινητό. Μου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα πάνω στη σκηνή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.