ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Πέρι: Στη δημοσιότητα η επίσημη αιτία θανάτου του ηθοποιού

Ο Μ.Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου

Μ.Πέρι: Στη δημοσιότητα η επίσημη αιτία θανάτου του ηθοποιού

Ο Μάθιου Πέρι από την σειρά «Φιλαράκια» άφησε την τελευταία του πνοή από «οξείες επιπτώσεις κεταμίνης», ένα φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και χρησιμοποιείται επίσης ως ψυχαγωγικό φάρμακο.

Το Γραφείο του ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες, δημοσίευσε την τοξικολογική έκθεση του ηθοποιού, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πέρι είχε λάβει θεραπεία με έγχυση κεταμίνης για την κατάθλιψη και το άγχος, μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του, γράφει ο ιστότοπος TMZ.

Η κεταμίνη στο σύστημά του τη στιγμή του θανάτου του, ωστόσο, «δεν θα μπορούσε να είναι από αυτήν τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος ημιζωής της κεταμίνης» είναι 3 έως 4 ώρες ή λιγότερο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η κεταμίνη στο σύστημα του Perry προκάλεσε τόσο καρδιαγγειακή υπερδιέγερση όσο και αναπνευστική καταστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.