ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Μ.Σάττι: Το νέο της άλμπουμ βρίσκεται στα 10 δημοφιλέστερα παγκοσμίως

Η τραγουδίστρια αποτελεί την πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κατορθώνει να μπει στο συγκεκριμένο chart

Μ.Σάττι: Το νέο της άλμπουμ βρίσκεται στα 10 δημοφιλέστερα παγκοσμίως

Στα 10 δημοφιλέστερα άλμπουμ παγκοσμίως βρίσκεται το P.O.P. της Μαρίνας Σάττι, δίπλα σε ονόματα όπως είναι η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino.

Συγκεκριμένα, μέσα σε μόλις τρεις μέρες, το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας βρέθηκε στο νούμερο 8 της λίστας.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Σάττι αποτελεί την πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κατορθώνει να μπει στο συγκεκριμένο chart, σπάζοντας ακόμα ένα ρεκόρ μέσα σε λίγες μέρες.

Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του «Daily Top Artists Greece» chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

Ακόμα, το τραγούδι «MIXTAPE» είναι το μοναδικό τραγούδι διάρκειας 10+ λεπτών που έφτασε στο Νο2 του ημερήσιου Top200, ενώ το “ZARI” το πρώτο στην ιστορία τραγούδι με ελληνικό στίχο που κατέκτησε μια θέση στη λίστα με τα 50 δημοφιλέστερα viral τραγούδια στο Spotify παγκοσμίως (#17).

Τις προηγούμενες μέρες, το «ZARI» βρέθηκε στα charts χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Νορβηγία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Ουγγαρία, η Λετονία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Σερβία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Δανία, η Τσεχία και η Πολωνία.

Συνολικά, το άλμπουμ «P.O.P.» μετράει μέχρι σήμερα περισσότερα από 24 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.