ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μ.Σολωμού: Η νέα ανάρτησή της με αποκαλυπτικό μαύρο κορμάκι (φώτο)

Η δημοσίευσή της απέσπασε πάνω από 20.000 likes

Μ.Σολωμού: Η νέα ανάρτησή της με αποκαλυπτικό μαύρο κορμάκι (φώτο)

Η Μαρία Σολωμού την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός πόζαρε στον φακό, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο κορμάκι με ανοίγματα και μαύρες μπότες.

Στο ένα στιγμιότυπο, η Μαρία Σολωμού φορά μόνο στο ένα πόδι την μπότα και στο άλλο την κάλτσα της, όσο παίρνει διάφορες πόζες μπροστά από τον φακό, καθισμένη σε ένα κρεβάτι. Η δημοσίευσή της απέσπασε πάνω από 20.000 likes και πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους της, σχολίασαν τα σέξι στιγμιότυπα.

Πριν από μερικές ημέρες, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «2Night Show» και έδωσε μια συνέντευξη, για τις απιστίες στις σχέσεις της, ο γιος της και ο Mente Fuerte

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

περιέγραψε για τις απιστίες που έχει υποστεί από σχέσεις της: «Το πιο τρανταχτό που έχω είναι όταν ήμουν 19 ετών και είχα μια σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.