ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

M.Ζάκερμπεργκ: Καταναλώνει 4000 θερμίδες την ημέρα και κάνει συνεχώς προπόνηση – Ετοιμάζεται για αγώνα με τον Ε.Μασκ;

Τι περιλαμβάνει η διατροφή του

M.Ζάκερμπεργκ: Καταναλώνει 4000 θερμίδες την ημέρα και κάνει συνεχώς προπόνηση – Ετοιμάζεται για αγώνα με τον Ε.Μασκ;

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ όπως φαίνεται έχει αδυναμία στα McDonald’s τα οποία είναι απαραίτητα για τη νέα δίαιτα που ακολουθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta αποκάλυψε ότι τρώει 4.000 θερμίδες την ημέρα με μια δίαιτα που αποτελείται από McDonald’s, σε μια προσπάθεια να “αντισταθμίσει όλη τη δραστηριότητα” που κάνει στο πλαίσιο του νέου του προγράμματος γυμναστικής.

Πηγαίνοντας στο Threads – τη νεότερη πλατφόρμα του που ξεκίνησε για να ανταγωνιστεί το X (πρώην Twitter) – ο γκουρού της τεχνολογίας μοιράστηκε μια μακρά λίστα με τα αγαπημένα του στοιχεία από το μενού του γίγαντα fast food.

«20 nuggets, ένα quarter pounder, μεγάλες πατάτες, Oreo McFlurry, μηλόπιτα, και ίσως μερικά cheeseburgers για αργότερα;». Ο 39χρονος Ζάκερμπεργκ, απάντησε σε μια ανάρτηση που ρωτούσε ποια είναι η παραγγελία του.

«Δεν κόβω βάρος οπότε χρειάζομαι ~4000 θερμίδες την ημέρα για να αντισταθμίσω όλη τη δραστηριότητα. Και είναι τόσο νόστιμο…» απάντησε ο Ζάκερμπεργκ.

Ο τεχνολογικός τιτάνας δήλωσε πρόσφατα στον podcaster Lex Fridman ότι κάνει τρεις με τέσσερις συνεδρίες ζίου ζίτσου και ΜΜΑ την εβδομάδα, εκτός από τις προπονήσεις δύναμης, φυσικής κατάστασης και κινητικότητας.

Το ενισχυμένο καθεστώς διασφαλίζει ότι ο Ζάκερμπεργκ θα είναι στα καλύτερά του, αν μια πιθανή μάχη με τον αντίπαλο δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ αποδώσει καρπούς.

Τον Ιούνιο, ο Μασκ έγραψε στο Twitter ότι θα ήταν «έτοιμος για έναν αγώνα στο κλουβί» με τον Ζάκερμπεργκ, ο οποίος απάντησε με ένα tweet: «Στείλτε μου την τοποθεσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο μήνα, ο Ζάκερμπεργκ παρουσίασε καλογυμνασμένο του σώμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια φωτογραφία με δύο από τους πιο επιτυχημένους μαχητές ΜΜΑ σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.