ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mad VMA 2022: Ο dj Βαλεντίνο «σπάει τη σιωπή του» για το φιάσκο με την «αόρατη κονσόλα»

«Δεν ήταν δικό μου λάθος» απάντησε ο DJ

Mad VMA 2022: Ο dj Βαλεντίνο «σπάει τη σιωπή του» για το φιάσκο με την «αόρατη κονσόλα»

Δεν ήταν μόνο το ξύλο ανάμεσα στους δύο τράπερ που σημάδεψε τα βραβεία Mad ήταν και ο DJ Valentino που εμφανίστηκε να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα, πατώντας κουμπιά στον… αέρα.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral και οι χρήστες στο Twitter δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν το γεγονός. Ο dj Βαλεντίνο μάλιστα απάντησε σε σχόλιο χρήστη στο Τwitter και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα.

Ο διάλογος στο Twitter για την αόρατη κονσόλα

Μάλιστα χρήστης στο Twitter του είπε πως «είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι». Ο Βαλεντίνο απάντησε πως δεν έκανε εκείνος την παραγωγή.

Valentino_Apantisi
Valentino_Apantisi1
Valentino_Apantisi2
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου», απάντησε ο Βαλεντίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.