Και τρίτος καβγάς στα παρασκήνια

Σκηνές χάους και εκτυλίχθηκαν στα Mad VMA 2022 που αμαυρώθηκαν από τις συμπλοκές μεταξύ δύο τράπερ, του Snik και του Light οι οποίοι εκ των υστέρων ζήτησαν συγγνώμη, έχοντας όμως ήδη πλήξει τη μουσική βραδιά.

Η αρχή έγινε την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν πάνω στη σκηνή μαζί με τους χορευτές της. Κάποια στιγμή άτομα από το κοινό άρχισαν να φωνάζουν και περίπου 20 άτομα της ασφάλειας κατευθύνθηκαν πάνω στη σκηνή. Η ποπ τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε από την σκηνή, ενώ το τραγούδι συνέχιζε να ακούγεται κανονικά.

Το πρόγραμμα για περίπου 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε από τις κερκίδες όπου καθόταν.

Κι ενώ έδειχναν πως οι δύο καλλιτέχνες ηρέμησαν μετά από λίγο ένας νέος τσακωμός χάλασε ξανά την μουσική βραδιά. Τότε στη σκηνή ήταν η Ελενα Παπαρίζου και η Ιωάννα Παλιοσπύρου που επρόκειτο να τη βραβεύσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» υπήρξε και τρίτη συμπλοκή ανάμεσα στον Light και τον Snik, αυτή τη φορά στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους. Όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του ANT1 οι άντρες αντάλλαξαν ακόμη και γροθιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Snik – Light: Και τρίτος καβγάς στα παρασκήνια των MAD VMA 2022