ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μάικλ Μπόλτον: Υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου στον εγκέφαλό του – Τι έγραψε σε ανάρτησή του

Αναβάλλει τις περιοδείες του για τους επόμενους δύο μήνες

Μάικλ Μπόλτον: Υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου στον εγκέφαλό του – Τι έγραψε σε ανάρτησή του

Ο Μάικλ Μπόλτον αποκάλυψε στο κοινό του πως δεν διατρέχει πλέον, κίνδυνο, μετά τη διάγνωσή του με όγκο στον εγκέφαλο.

Λίγο πριν τις γιορτές, ο 70χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε στους θαυμαστές του πως διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και θα χρειαστεί να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική.

Ωστόσο, όπως αναφέρει τώρα, η επέβαση, στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε με επιτυχία και δεν διατρέχει πλέον, κίνδυνο.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα στο κοινό του. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Λίγο πριν τις γιορτές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία».

Πρόσθεσε επίσης: «Τώρα αναρρώνω στο σπίτι, περιτριγυρισμένος από την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου».

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής τόνισε επίσης, πως θα «αφιερώσει» τον «χρόνο και την ενέργειά του» τους «επόμενους δύο μήνες» στην ανάρρωσή του, ενώ θα κάνει ένα «προσωρινό διάλειμμα» από τις περιοδείες.

«Είναι πάντα πολύ δύσκολο για μένα να απογοητεύω τους θαυμαστές μου ή να αναβάλω μία εμφάνιση, αλλά δεν έχετε αμφιβολία ότι το κάνω για να επιταχύνω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις περιοδείες μου», ανέφερε, ενώ ευχαρίστησε το κοινό του για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να ξέρετε ότι κρατάω τα θετικά σας μηνύματα στην καρδιά μου και θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.