ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μαντόνα: Έπεσε από την καρέκλα ενώ τραγουδούσε στο Σιάλτ – «Ξέχασα τα λόγια» (βίντεο)

Γύρισε μπρούμυτα, ξέσπασε σε γέλια και συνέχισε να τραγουδάει μέχρις ότου ένας άλλος συνεργάτης της τη βοήθησε να σηκωθεί

Μαντόνα: Έπεσε από την καρέκλα ενώ τραγουδούσε στο Σιάλτ – «Ξέχασα τα λόγια» (βίντεο)

Η Μαντόνα είχε ένα απρόοπτο την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε στο Σιάλτ, καθώς έπεσε από την καρέκλα και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο… πάτωμα.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebration» και ενώ η Μαντόνα τραγουδούσε το «Open your Heart», ένας χορευτής έπρεπε να τη σύρει μαζί με την καρέκλα της.

Ωστόσο, ο χορευτής έχασε την ισορροπία του, έπεσε κάτω και μαζί του έπεσε και η Μαντόνα, η οποία, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά αντίθετα γύρισε μπρούμυτα, ξέσπασε σε γέλια και συνέχισε να τραγουδάει μέχρις ότου ένας άλλος συνεργάτης της τη βοήθησε να σηκωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαντόνα προσπάθησε να συνεχίσει κανονικά με την εμφάνισή της, αλλά το απρόοπτο επί σκηνής την έκανε να ξεχάσει τα λόγια του τραγουδιού, με την ίδια να το παραδέχεται χαμογελώντας στο κοινό και λέγοντας: «Σκ*τ*, ξέχασα τα λόγια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.