ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαντόνα: Γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με τα έξι παιδιά της (φωτό)

Οι φωτογραφίες τους δείχνουν να διασκεδάζουν σε παραθαλάσσια πόλη

Μαντόνα: Γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με τα έξι παιδιά της (φωτό)

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς γιόρτασε οικογενειακά η Μαντόνα όπως φαίνεται από την ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια.

Σε φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram φαίνεται η θρυλική Μαντόνα με τα έξι της παιδιά την Λούρδη, τον Ρόκκο, το Ντέιβιντ, την Κλιφούντο και τα δίδυμα Στέλλα και Εστέρ να διασκεδάζουν μαζί την Πρωτοχρονιά.

Η Μαντόνα φαίνεται ότι κατάφερε να ενώσει όλα της τα παιδιά και πάλι για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά και η καλή διάθεση είναι ολοφάνερη.

«Αφήστε με να σας πάω σε ένα μέρος που ξέρω ότι θέλετε να πάτε – Είναι μια καλή ζωή….. Χαρούμενο το 2024!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι οι όμορφες στιγμές που περνάει η οικογένεια έρχονται μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η βασίλισσα της ποπ με την υγεία της. Πρόσφατα η Madonna είχε μιλήσει για τον κίνδυνο που αντιμετώπισε λόγω μιας λοίμωξης που την οδήγησε στην εντατική. Στο πλευρό της ήταν και πάλι τα έξι παιδιά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.