ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαντόνα: Η αποκάλυψη της για το τεχνητό κώμα – «Άκουσα μόνο τη φωνή του»

Η τραγουδίστρια έμεινε στη ΜΕΘ για αρκετές ημέρες αφού προσβλήθηκε από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη

Μαντόνα: Η αποκάλυψη της για το τεχνητό κώμα – «Άκουσα μόνο τη φωνή του»

Η 65χρονη τραγουδίστρια Μαντόνα αποκάλυψε ότι τέθηκε σε τεχνητό κώμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με βακτηριακή λοίμωξη.

Ήταν στη διάρκεια της περιοδείας της στο Μπρούκλιν, σύμφωνα με τη MailOnline, που η Μαντόνα μίλησε για την τρομακτική περιπέτεια με την υγεία της τον Ιούνιο που την έκανε να εισαχθεί στην εντατική μετά από πνευμονική και νεφρική ανεπάρκεια.

«Υπάρχουν ορισμένοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι στον χώρο απόψε που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο.

Δεν θυμάμαι καν. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες. Μου έσωσε τη ζωή. Ευχαριστώ Shavawn», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Η Μαντόνα, που ακολουθεί την Καμπάλα από το 1996, συνέχισε για να ευχαριστήσει τον δάσκαλό της στην Καμπάλα που ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο.

«Η μόνη φωνή που άκουσα ήταν η δική του. Τον άκουσα να λέει ‘σφίξε το χέρι μου’».

Η Μαντόνα, μητέρα της 27χρονης Lourdes, του 23χρονου Rocco, του 18χρονου David, της 17χρονης Mercy James και των 11χρονων δίδυμων Estere και Stelle, ευχαρίστησε τα παιδιά της που ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο.

«Όταν άρχισα να έχω τις αισθήσεις μου για πρώτη φορά είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου.

Έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να έχω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαντόνα έμεινε στη ΜΕΘ για αρκετές ημέρες αφού προσβλήθηκε από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, όπως είχε γίνει γνωστό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.