ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μαντόνα: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της ποπ σταρ μετά την περιπέτεια της υγείας της – Εμφανώς κουρασμένη

Η «βασίλισσα της ποπ» θέλησε να ευχαριστήσει όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της

Μαντόνα: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της ποπ σταρ μετά την περιπέτεια της υγείας της – Εμφανώς κουρασμένη

Μετά από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η Μαντόνα επέστρεψε δυναμικά στο Instagram.

Η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε πριν από λίγο καιρό στην εντατική, έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη, κάτι που έγινε γνωστό μετά από επίσημη ανακοίνωση ότι αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της.

Το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου, η 64χρονη ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Αυτή τη φορά η Μαντόνα, ποζάρει στην κάμερα του κινητού της για να βγάλει μια selfie φωτογραφία με ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Ακόμη, ανέβασε σαν δημοσίευση μία φωτογραφία, που αγκαλιάζει ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και στην περιγραφή ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Η ανάρτησή της μετά τη νοσηλεία της

Προ ημερών, η Μαντόνα είχε κάνει μία ανάρτηση και πάλι από το Instagram της, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της. Αρχικά, είπε ότι βρίσκεται «στον δρόμο της ανάρρωσης», καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από μιάμιση εβδομάδα.

Επίσης, ευχαρίστησε τους φαν της για τη συναισθηματική υποστήριξη, δήλωσε ότι νιώθει απογοητευμένη που αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία της και ότι προ πάντων δεν θέλει να απογοητεύει τους φαν της και τους ανθρώπους που τη βοηθούν στην περιοδεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.