ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Mάργκοτ Ρόμπι: Συνεχίζει τις διακοπές της στη χώρα μας – Ποιο μέρος επισκέφτηκε μετά την Φολέγανδρο

Η γνωστή ηθοποιός εξερευνάει όλα τα μέρη της χώρας μας

Mάργκοτ Ρόμπι: Συνεχίζει τις διακοπές της στη χώρα μας – Ποιο μέρος επισκέφτηκε μετά την Φολέγανδρο

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινίας «Barbie» η γνωστή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές τις διακοπές στην Ελλάδα. Αρχικά, επισκέφτηκε τη Φολέγανδρο και πριν λίγες μέρες εθεάθη να τρώει σε ιαπωνικό εστιατόριο στην Αθήνα.

Σίγουρα πάντως η ηθοποιός θα αποφύγει, στη διάρκεια των διακοπών της, να παραγγείλει ταραμοσαλάτα, αφού όπως είπε σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, είναι το φαγητό που απεχθάνεται περισσότερο – για την ακρίβεια, το βρίσκει «αηδιαστικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι μια από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές παρουσίες της στη χώρα μας αυτή την περίοδο, έστω και αν (προσπαθεί να) κυκλοφορεί ινκόγκνιτο, καθώς πρωταγωνιστεί στην ταινία που όχι μόνο σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων αλλά έφερε και κύμα χωρισμών: Μετά την κυκλοφορία του φιλμ, με τη Robbie να θίγει μια σειρά από φεμινιστικές και υπαρξιακές ανησυχίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από ιστορίες γυναικών που λένε ότι αναθεώρησαν βαθιά τη σχέση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.