Μαρία Σολωμού: «Νηστεύω από τα πάντα τη Μεγάλη Εβδομάδα – Αποφεύγω τις σαρκικές επαφές» (βίντεο)

Τι είπε η Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού: «Νηστεύω από τα πάντα τη Μεγάλη Εβδομάδα – Αποφεύγω τις σαρκικές επαφές» (βίντεο)

Μια διαφορετική συνέντευξή παραχώρησε λίγο πριν την Ανάσταση η Μαρία Σολωμού, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε για την πίστη της στον Θεό.

«Εξομολογήθηκα την πρώτη φορά και δεν μου άρεσε, δεν πέρασα καλά. Πρέπει να σου ταιριάζει ο άνθρωπος που σε εξομολογεί και πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορώ να έχω την ζωή ενός ιερέα και θεωρώ σε κάποια πράγματα η Εκκλησία πρέπει να έχει μεγαλύτερη ανοχή, οπότε δεν πέρασα καλά. Τώρα έχω έναν πνευματικό με τον οποίο επικοινωνώ αρκετά συχνά, σαν γέροντας μου και είναι ωραίο αυτό», εξομολογήθηκε η Μαρία Σολωμού.

Όπως αναφέρει κάθε φορά που εξομολογείται δεν λέει ψέματα: «Η εξομολόγηση είναι λίγο παρεξηγημένη όμως δεν πρέπει. Λες πράγματα σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις, είναι κάποιας ηλικίας, φοράει ράσο και του λες την αλήθεια σου εκεί δεν πας να πεις ψέμματα. Την πρώτη φορά είχα εξομολογηθεί στον πατέρα Νεκτάριο Βιτάλη. Καταπληκτική εμπειρία, ένας άνθρωπος που τότε ήταν μεγάλης ηλικίας που ήταν σαν 15χρονων παιδί. Άκουγε, είχε έναν άλλον τρόπο να ακούει, άλλη ματιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε επίσης πως νηστεύει όλες τις νηστείες του χρόνου, ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα απέχει από όλα της τα πάθη: «Η πίστη είναι κάτι προσωπικό, αν δεν πιστεύει ο άλλος δεν μπορείς να του πεις πίστεψε, νήστεψε, μην φας, μην πιείς αν δεν το νιώθει ο άλλος, δεν γίνεται. Όταν γίνεται από υποχρέωση καλύτερα να μην το κάνεις. Εγώ δεν μπορώ να φάω, κάνω όλες τις νηστείες άντε να πιώ λίγο κρασί», ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν νηστεύει απ’ όλα, «Νηστεύεις και από τα σαρκικά;» η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Ναι σχεδόν. Την Μεγάλη Εβδομάδα οπωσδήποτε απέχω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.