ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρίνα Σάττι: «Γνώρισα την αδελφή μου στο Σουδάν όταν ήταν 7 χρονών»

«Σήμερα είναι 15 χρονών» λέει η τραγουδίστρια

Μαρίνα Σάττι: «Γνώρισα την αδελφή μου στο Σουδάν όταν ήταν 7 χρονών»

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μαρίνα Σάττι μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μικρή της αδελφή και στο πώς κυλάει η ζωή στο Σουδάν.

«Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, με αφορμή τον δίσκο, που είχα ανοίξει τα συρτάρια και τις είχα δει, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μείξη πολύ έντονη».

«Εγώ πήγαινα στο Σουδάν τα καλοκαίρι και με δέχθηκε η οικογένεια του πατέρα μου, θα έλεγα και περισσότερο από όσο δέχθηκαν εκείνον εδώ. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια του άντρα στο Σουδάν. Η γιαγιά μου και η θεία μου είχαν δύο χαρακιές στο μάγουλο, κάτι που το κάνουν στις φυλές εκεί για να δείχνουν από πού είναι και πού ανήκουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα ο μπαμπάς μου, η γυναίκα του και η αδελφούλα μου, που είναι 15 χρόνων, είναι στο Σουδάν. Είναι μικρούλα και δεν έχει άλλα αδέλφια από τους γονείς της. Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήταν 7-8 χρόνων και ήθελε πάρα πολύ να μας βλέπει, μας έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά της και μας έλεγε πως λέει συνέχεια στο σχολείο η μικρή πως έχει δύο αδέλφια και θέλει να μας δει. ”Απλώς, είναι στην Ελλάδα”, έλεγε στους συμμαθητές της. Έχει φωτογραφίες μας στο σπίτι και λέει πως ”αυτοί είναι η αδελφή και ο αδελφός μου”. Είναι πολύ έξυπνη με τη μουσική, χορεύει και τραγουδάει» πρόσθεσε η Μαρίνα Σάττι, μιλώντας για την οικογένειά της στο Σουδάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.