ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάριος Αθανασίου: «Δεν ήξερα ότι υπάρχουν 19 καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά Φιλιππίδη σε Βογιατζή»

Ο ηθοποιός δεν γνώριζε για τις αποκαλύψεις που έκανε ο Φώτης Σπύρου

Μάριος Αθανασίου: «Δεν ήξερα ότι υπάρχουν 19 καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά Φιλιππίδη σε Βογιατζή»

Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο Μάριος Αθανασίου, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Φώτης Σπύρος σχετικά με την καταγγελία 19 ανθρώπων στο ΣΕΗ εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή.

«Με τον Δημήτρη είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία, ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και μας ξάφνιασε όλους το γεγονός όταν το μάθαμε. Ήταν κάποια χρόνια μετά, είχε μεσολαβήσει η οικονομική κρίση, δυσκολίες στο επάγγελμα…

Όταν τον γνώρισα, ήταν πολύ χαμογελαστός, γειωμένος με την πραγματικότητα, αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, την έβλεπε με σεμνότητα. Ήταν κύριος», είπε ο Μάριος Αθανασίου για τον Δημήτρη Βογιατζή, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Αέρινες Σιωπές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις 19 καταγγελίες, απάντησε: «Το μαθαίνω τώρα από εσάς. 19 καταγγελίες; Αδιανόητο! Δεν δούλευα μαζί του εκείνον τον καιρό. Ήταν κάποια χρόνια μετά. Είχαν σταθεί μόνο στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να ήταν, όπως ήμασταν οι περισσότεροι λόγω της οικονομικής κρίσης. Ξέρω ότι η τελευταία του δουλειά ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.