ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάρτυρας στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Ισραήλ η Σοφία Μουτίδου – «Στα 51 μου έζησα κάτι πολύ τραγικό»

«Δεν είπα τίποτα για να μην τρομάξει η κόρη μου» είπε

Μάρτυρας στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Ισραήλ η Σοφία Μουτίδου – «Στα 51 μου έζησα κάτι πολύ τραγικό»

Μάρτυρας στο τρομοκρατικό χτύπημα που δέχτηκε το Ισραήλ, ήταν η Σοφία Μουτίδου, η οποία βρισκόταν, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Τελ Αβίβ τη στιγμή που πύραυλοι και ρουκέτες εκτοξεύθηκαν και δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η Ελληνίδα κωμικός, ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο έκανε γνωστό ότι βρέθηκε στην παραθαλάσσια πόλη του Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι αναψυχής. Εντούτοις, την περίμεναν συναγερμοί, καταφύγια και σειρήνες, όπως ανέφερε.

Κρατώντας ένα σουβενίρ από το Ισραήλ, η Σοφία Μουτίδου λέει στην κάμερα: «Τη Δευτέρα θα σας κάνω ένα βίντεο για την εμπειρία μου στο Ισραήλ, στην οποία υπήρξε και ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Όσο ήμουν στο Τελ Αβίβ, η πόλη δέχθηκε επιθέσεις με ρουκέτες. Ήμουν εκεί, έζησα αυτή την τρομερή κατάσταση με το καταφύγιο, τις σειρήνες, τις ανακοινώσεις, τον φόβο».

Δείτε το βίντεο

«Δεν είπα τίποτα στα stories μου, γιατί δεν είχα ενημερώσει ακόμα την κόρη μου και δεν ήθελα να τρομάξει πριν της το πω από κοντά αναλυτικά» τόνισε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μέχρι τη Δευτέρα, που θα κάνω το βίντεο, το μόνο που προτείνω είναι να απολαύσουμε κάτι πάρα πολύ αυτονόητο: την ειρήνη», είπε κλείνοντας το βίντεο η Σοφία Μουτίδου, στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Στα 51 μου έζησα κάτι πολύ τραγικό, το απεύχομαι» είπε τέλος, η Σοφία Μουτίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.