ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάθιου Πέρι: Nέα διάσταση στον θάνατο του πασίγνωστου ηθοποιού

Δεν βρέθηκε νερό μέσα στο σώμα του

Μάθιου Πέρι: Nέα διάσταση στον θάνατο του πασίγνωστου ηθοποιού

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για τις συνθήκες θανάτου του πρωταγωνιστή της σειράς «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, την ώρα που οι λάτρεις του ανά τον κόσμο αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος «Τσάντλερ» δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TMZ, το πτώμα του Μάθιου Πέρι δεν βρισκόταν για πολλή ώρα στο τζακούζι πριν βρεθεί νεκρός, γεγονός που προσδίδει μια νέα διάσταση στον τραγικό του θάνατο.

Πηγές από τις αστυνομικές αρχές δήλωσαν στο TMZ ότι το σώμα του Μάθιου Πέρι δεν ήταν γεμάτο νερό όταν έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι του, στο Pacific Palisades και διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο «Τσάντλερ» ήταν μόνος του όταν πέθανε (είχε επιστρέψει στο σπίτι του μετά από αγώνα pickleball στο Riviera Country Club) κι έτσι γεννάται το ερώτημα ποια θα ήταν η έκβαση της τραγικής ιστορίας αν υπήρχε και κάποιος άλλος δίπλα του ή αν ο βοηθός του είχε φτάσει στο σπίτι του ηθοποιού νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάθιου Πέρι, όταν γύρισε στο σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του για μια δουλειά και όταν εκείνος επέστρεψε διαπίστωσε ότι ο 54χρονος ηθοποιός ήταν στο τζακούζι χωρίς τις αισθήσεις του και τότε κάλεσε για βοήθεια.

Τι βρήκαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι οι αστυνομικοί

Μετά από έρευνες στο σπίτι του, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, παρά μόνο φάρμακα με ιατρική συνταγή, όπως αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά.

Επίσης, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν φάρμακο για χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Ο Μάθιου Πέρι ήταν καπνιστής κατά τη διάρκεια της ζωής του και στις έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκαν επίσης αυτοκόλλητα και τσίχλες Nicorette, γεγονός που φανερώνει ότι ο αγαπημένος ηθοποιός προσπαθούσε να κόψει το κάπνισμα.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δεν έχει ακόμη καθορίσει την επίσημη αιτία θανάτου.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα χρειαστούν τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

Η κλήση στις αρχές για βοήθεια – Ηχητικό ντοκουμέντο

Υπενθυμίζεται ότι χθες ένα ηχητικό ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το TMZ που δημοσίευσε πρώτο το ηχητικό, αφορά τις στιγμές που έγινε κλήση στις αρχές για βοήθεια.

Όπως αναφέρθηκε, ο βοηθός του δημοφιλούς ηθοποιού ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο σπίτι του την Κυριακή στις 4 το πρωί (ώρα Αμερικής) και κάλεσε κατευθείαν το 911 (το αντίστοιχο 100 στις ΗΠΑ).

Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.