
H Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί επίσημα να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ωστόσο τα κοινά stories στο Instagram «δίνουν και παίρνουν», με τελευταίο η τραγουδίστρια να ποζάρει με το φίδι του επιχειρηματία.
Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα «με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς».
Σχεδόν την ίδια ώρα, δε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια ανάρτηση με φωτογραφίες του ίδιου φιδιού γράφοντας «Ρία αγάπη μου».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη Ρία Ελληνίδου, στην οποία έγραψε πως το τέλειο δεν μπορεί να γίνει πιο τέλειο.
Το πρώην μοντέλο ανέβασε ένα story στο προφίλ του στο Instagram την Τρίτη 28 Απριλίου κατά το οποίο η τραγουδίστρια φαίνεται πως δοκίμαζε μία θεραπεία προσώπου στο μαγαζί που διατηρεί ο ίδιος. 
Στο story ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε: «Το τέλειο δεν μπορεί να γίνει πιο τέλειο, τουλάχιστον το απολαμβάνει», συνοδεύοντας τα λόγια του με οκτώ κόκκινες καρδιές.
Μπορεί οι δυο τους να μην επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και να διαψεύδουν τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και περισσότερες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.