ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με το μέρος του Γ.Νταλάρα ο Ζ.Μελάς: «Τρώει ο Κ.Αργυρός μπέργκερ; – Ρωτήστε τον»

«Δηλαδή σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι»

Με το μέρος του Γ.Νταλάρα ο Ζ.Μελάς: «Τρώει ο Κ.Αργυρός μπέργκερ; – Ρωτήστε τον»

Ο Ζαφείρης Μελάς πήρε θέση σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας για τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις.

Ο Γιώργος Νταλάρας χαρακτηριστικά είχε δηλώσει πως «είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα» κάνοντας ειδική αναφορά στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Ζαφείρης Μελάς κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος μιλώντας για το «φιλαράκι» του όπως τον χαρακτήρισε.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Νταλάρα. Γεγονός είναι ότι κάνουν διάφορα, απαγορεύεται όμως ένας τραγουδιστής να βγαίνει να κάνει διαφήμιση για λουκάνικα και για μπουγάτσες», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς και συνέχισε:

«Δηλαδή σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι; Δεν σέβονται τους υπολοίπους που είναι πιο σοβαροί άνθρωποι και έχουν χτίσει καριέρα; Να κάνεις μία σοβαρή διαφήμιση, όχι για λουκάνικα και μπριζόλες. Στο βωμό της επιτυχίας τα ισοπεδώνουμε όλα; Δεν σεβόμαστε τίποτα;».

Έπειτα, απαντώντας σε ερώτηση συγκεκριμένα για τις διαφημίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Δέσποινας Βανδή, ο Ζαφείρης Μελάς, τόνισε: «Και η Δέσποινα είναι λάθος. Αλλαντικά και τυριά τώρα; Λάθος ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τι θα πει μπέργκερ; Τρώει ο Αργυρός μπέργκερ; Ρωτήσατε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ; Ρωτήστε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ και μετά να δούμε αν η διαφήμιση ισχύει. Αν και είναι φιλαράκος μου ο Αργυρός, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Τώρα για μπέργκερ και για λουκάνικα και για πατάτες».

Βέβαια, ο Ζαφείρης Μελάς κατέληξε λέγοντας πως δεν πρόκειται να κάνει κακό στην καριέρα του, αλλά δεν υπήρχε λόγος να πει «ναι» σε αυτήν την πρόταση ακόμα και αν ήταν καλό το αντίτιμο. «Εγώ πάντως δεν θα το έκανα», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.