ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μελίνα Ασλανίδου: Εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν πάνω στην πίστα και «άναψε φωτιές»

Θα… τα χάσετε

Μελίνα Ασλανίδου: Εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν πάνω στην πίστα και «άναψε φωτιές»

Η Μελίνα Ασλανίδου στα 48 της χρόνια πλέον αν και γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών της Πέλλας.

Λατρεύει τα social media και έχει πολύ καλή επαφή με τους θαυμαστές της μέσα από τους λογαριασμούς που διαθέτει, με κορυφαίο φυσικά αυτόν που έχει στο instagram.

Μέσα από αυτό το προφίλ η τραγουδίστρια μοιράζεται εντυπωσιακές στιγμές της, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές με την ίδια μάλιστα να ανεβάζει φωτογραφίες που προκαλούν ακόμα και εγκεφαλικά πολλές φορές.

Άλλωστε ακόμα και στα 48 της χρόνια διατηρεί ένα απίστευτα εντυπωσιακό θηλυκό κορμί που καθηλώνει τους πάντες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.