ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα»

«Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά»

Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα»

Ο Mente Fuerte ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» του OPEN. Ο τραγουδιστής στα πλαίσια του παιχνιδιού «Δάγκωσε την γλώσσα σου» ρωτήθηκε για την Μαρία Σολωμού, με την οποία λέγεται πως έχουν σχέση.

Μόλις εμφανίστηκε η εικόνα της ηθοποιού, ο Mente Fuerte αναφώνησε: «Ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;».

Ο Θέμης Γεωργαντάς από την πλευρά του όμως επέμεινε και του θύμισε το εξώφυλλο του πρόσφατου άλμπουμ του.

«Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα; Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπροεί να το στηρίξει 100%», συμπλήρωσε, στη συνέχεια της συζήτησης, ο Mente Fuerte.

«Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου», είπε ο Mente Fuerte.

#038;feature=emb_title
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.