ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mente Fuerte: Μπουγέλωσε την Μ.Σολωμού και κείνη άρχισε τα «γαλλικά» – «Είσαι μα…» (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο TikTok

Mente Fuerte: Μπουγέλωσε την Μ.Σολωμού και κείνη άρχισε τα «γαλλικά» – «Είσαι μα…» (βίντεο)

Η Μαρία Σολωμού «στόλισε» κανονικότατα τον Mente Fuerte όταν εκείνος της πέταξε νερό στο πρόσωπο και στη συνέχεια ανέβασε το χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok.

Οι δυο τους περνούν μαζί το καλοκαίρι τους, με τον τράπερ να έχει ταξιδέψει ως τη Θεσσαλονίκη, όπου η ηθοποιός βρίσκεται λόγω της παράστασης που πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα, αναρτούν καθημερινά περιεχόμενο στα social media και σε μία από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του στο TikTok ο Mente Fuerte έδειξε στους ακολούθους του το βίντεο με τη στιγμή που της πετά νερό στο πρόσωπο.

Ο ίδιος καταγράφει με το κινητό του τη Μαρία Σολωμού να μιλά σε κάποιον όταν ο τραγουδιστής της παίρνει από το χέρι το μπουκάλι νερό που κρατούσε και τη μπουγέλωσε.

«Είναι ηλίθιος ο άνθρωπος, είσαι μα..» του είπε ξεσπώντας σε γέλια.

«Η εκδίκηση σερβίρεται παγωμένη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

@mentefuerte

H ekdikish servirete pagwmenh #fyp #foryoupage #foryou #mariasolomou

♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.