ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μετά τη δικαστική διαμάχη η Βαρβάρα Κίρκη λέει ότι «είναι ένα ζευγάρι παθιασμένο» με τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Ποια σχέση δεν έχει προβλήματα;» πρόσθεσε

Μετά τη δικαστική διαμάχη η Βαρβάρα Κίρκη λέει ότι «είναι ένα ζευγάρι παθιασμένο» με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Βαρβάρα Κίρκη και Θέμης Αδαμαντίδης έχουν αφήσει τη δικαστική τους διαμάχη στο παρελθόν.

Το ζευγάρι, που πέρασε από μία περίοδο αλληλομηνύσεων στα δικαστήρια δηλώνει πλέον αγαπημένο και παθιασμένο.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο και έκαναν κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο λαϊκός τραγουδιστής είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν και είναι πλέον μαζί και ευτυχισμένοι.

Με τη σειρά της, η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία είχε και την ονομαστική της εορτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, δήλωσε: «Ποια σχέση δεν έχει προβλήματα; Είτε είναι φιλική, είτε είναι επαγγελματική. Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι, πες πες. Τραγουδάει έρωτα, τραγουδάει πάθος, το ζει κιόλας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να πάρει δώρο στην αγαπημένη του για τη γιορτή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.