«Μετριόφρων» ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αρχαιοελληνικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

«Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε τούρκικο αίμα, εγώ έχω και αρχαιοελληνικό, γιατί έχω αυτό το πρόσωπο»

«Μετριόφρων» ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αρχαιοελληνικό πρόσωπο σαν του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, για τον ρόλο του στο «The Crown», αλλά και για την ομοιότητα του φυσιογνωμικά με τον… Μέγα Αλέξανδρο.

Μιλώντας για την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο και σχολιάζοντας τη viral φωτογραφία του στο «πλευρό» του αυτοκράτορα της Μακεδονικής αυτοκρατορίας είπε: «Αυτή τη φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σπουδαίος σκηνοθέτης. Εάν αυτό είναι αμφισβητήσιμο… μα είμαι ολόιδιος!», ενώ αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση να υποδυθεί τον ιστορικό Μακεδόνα στρατηγό σε μικρή ηλικία.

«Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε τούρκικο αίμα. Εγώ έχω και αρχαιοελληνικό, γιατί έχω αυτό το πρόσωπο. Ξέρω ότι γι’ αυτά που λεώ θα γραφτούν πάλι αηδίες» δήλωσε ο ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στον ρόλο του στο «The Crown» και στη σκηνή που κόπηκε ανέφερε: «Έκανα στον Γιάννη Λάτση, σε μία σκηνή 5λεπτη. Πληρώθηκα πάρα πολύ καλά. Έκατσα μία εβδομάδα στη Μαγιόρκα με βοηθό, γιατί δεν ξέρω καλά αγγλικά. Με περιμένανε όλοι. Στους τίτλους υπάρχει το όνομα και το όνομα του ρόλου, γεγονός που δείχνει ότι διακιούμαι δικαιώματα. Πέρασα ακροάσεις, δεν μπήκα έτσι. Εμένα με πήρε η art director από την πλευρά την ελληνική και μου ανακοίνωσε ότι κόπηκε η σκηνή, μου εξήγησαν αργότερα τον λόγο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.