ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μικαέλα Φωτιάδη: «Μου είπε ”να μάθεις να μη μιλάς” και μετά μου έδωσε μία δυνατή μπουνιά και εκεί μαύρισαν όλα»

Πώς περιέγραψε την εις βάρος της επίθεση

Μικαέλα Φωτιάδη: «Μου είπε ”να μάθεις να μη μιλάς” και μετά μου έδωσε μία δυνατή μπουνιά και εκεί μαύρισαν όλα»

Για τον ξυλοδαρμό που υπέστη στην πλατεία Κολωνακίου μίλησε για πρώτη φορά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Αφού περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη, αποκάλυψε τι της είπε ο άνδρας που της επιτέθηκε, όσο τη χτυπούσε. Ακόμη, απάντησε σε όσους συνδέουν την υπόθεσή της με το τράφικινγκ και σε άλλους που λένε ότι είναι συνοδός πολυτελείας και γι’ αυτό υπέστη ξυλοδαρμό.

Η πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε στην εκπομπή «Επί Τόπου» και στο τέλος αποκάλυψε ότι πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στο κεφάλι της, όπου και αργότερα τη χτύπησε ο δράστης, ένα υγρό που πρέπει να επανεξεταστεί.

Η πρώην παίκτρια του GNTM είπε: «Εγώ ήμουν για διασκέδαση, άσχετα τελικά ότι εκείνο το βράδυ κατέληξε στο αντίθετο. Έψαχνα να βρω ταξί και μου επιτέθηκε κάποιος. Ήρθε από πίσω και μου τράβηξε τα μαλλιά. Εννοείται ότι αμέσως επιτέθηκα γιατί, ήμουν και πρωταθλήτρια στο Τάε Κβο Ντο. Οπότε προφανώς και θα έκανα και εγώ την άμυνα μου την επίθεση μου, απλά κάπως, δεν ξέρω πώς μου ήρθε η σκέψη πάνω στο ξύλο, ότι μπορεί να έχει κάποιο όπλο, κάποιο μαχαίρι. Κατάλαβα ότι μπορεί να είναι κάποιος επαγγελματίας».

Το μοντέλο συνέχισε την περιγραφή του, αποκαλύπτοντας ότι ο άνδρας που τη χτύπησε ήταν αλλοδαπός.

Μου έλεγε «να μάθεις να μην μιλάς»

«Τον χτύπησα αλλά μετά με χτύπησε λίγο πιο πολύ. Στην τελευταία μπουνιά θυμάμαι ότι γύρισα και πίσω και έριξα ένα τελευταίο βλέμμα γιατί ήθελα να δω το πρόσωπό του. Δεν τον είχα δει. Γύρισα, μου έδωσε μία δυνατή μπουνιά και εκεί μαύρισαν όλα. Μου έλεγε “πολύ μιλάς, να μην μιλάς, μάθε να μη, μιλάς” κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς. Ήταν ξένος δεν ήταν Έλληνας, δεν μίλαγε καθαρά ελληνικά. Είχα σίγουρα σύγκρουση με κάποιον άνθρωπο το τελευταίο διάστημα, αλλά με τον καιρό μαθαίνω ότι και με άλλα άτομα είχα, χωρίς να το ξέρω. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τελικά στον κύκλο μου, που δεν είναι τόσο κοντά μου όσο φαίνονται, οπότε να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο».

Στην πορεία, αναφέρθηκε σε όσους συνδύασαν τον δράστη με πρώην σύντροφό της, λέγοντας: «Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα σε κάποια εκπομπή από κοντινό συγγενικό του πρόσωπο, σκέφτηκα ότι μήπως τον καλύπτουν, μήπως έχει κάνει κάτι τελικά, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, θα έκανε κάτι τέτοιο».

Γιατί δεν πήγε κατευθείαν στην αστυνομία

Όσο για την απόφασή της να μην πάει στο αστυνομικό τμήμα ή σε κάποιο νοσοκομείο μετά το χτύπημα, η Μικαέλα Φωτιάδη απάντησε: «Εκείνη την ώρα εγώ το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να πάω στο σπίτι μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, θόλωσα, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Ήθελα απλά να ηρεμήσω με πόναγε τόσο πολύ το κεφάλι μου και αυτή τη στιγμή που σου μιλάω πονάω, απλά ήθελα ξαπλώσω, κράταγα το κεφάλι μου έκλαιγα, πονούσα, ζαλιζόμουν και έκανα εμετούς».

Τέλος, η Μικαέλα Φωτιάδη είπε για την επίθεση εις βάρος της: «Ήταν ξεκάθαρα ένα μήνυμα “κλείσε το στόμα σου”. Κι εμένα η απάντησή μου είναι ότι δεν θα κλείσω το στόμα μου, θα κάνω το ακριβώς αντίθετο».

Ο δικηγόρος της, πήγε στην εκπομπή και ανέφερε ότι θα κατατεθεί μήνυση και θα γίνει αίτημα να υπάρξει έρευνα μέσα από κάμερες της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, η Μικαέλα Φωτιάδη σχολίασε όσους συνέδεσαν την υπόθεσή της με τράφικινγκ και συνοδούς πολυτελείας.

«Τόσα χρόνια προφανώς και μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή λες όχι, σε δέρνουν. Τόσα χρόνια και ως Σταρ Ελλάς μου έχουν πει πολλά άτομα ότι είσαι από τις λίγες που δεν έχει κάνει κάποιο καλό γάμο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν θα μπορούσε να πει κάποιος άνθρωπος ότι έχω μπλέξει με κάτι τέτοιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου που τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου. Και από συντρόφους μου, και έμεινα στη σχέση και το έχω καλύψει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.