ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μίνκα Κέλι: «Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια σε στριπ κλαμπ»

«Ευχόμουν η μαμά μου να ήταν κάτι άλλο» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός

Μίνκα Κέλι: «Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια σε στριπ κλαμπ»

Η ηθοποιός Μίνκα Κέλι αποκάλυψε ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τη μητέρα της, επειδή εργαζόταν ως εξωτική χορεύτρια, με αποτέλεσμα να έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια σε διάφορα στριπ κλαμπ.

Όπως αναφέρει το people.com, η 42χροονη στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Tell Me Everything» αναφέρει πως «πέρασα πολλά χρόνια που ευχόμουν η μαμά μου να ήταν κάτι που δεν είναι, μακάρι να ήταν σαν τις άλλες μαμάδες». Ωστόσο, την αποδέχτηκε λίγο πριν φύγει από τη ζωή το 2008, καθώς έπασχε από καρκίνο.

«Αν έβγαζε πολλά χρήματα εκείνο το βράδυ, θα πηγαίναμε για ψώνια στις 2 τα ξημερώματα», ανέφερε και πρόσθεσε πως «τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύχρωμα και χαοτικά, ασταθή, απρόβλεπτα και δύσκολα πολλές φορές. Αλλά το σημαντικό είναι ότι με έκαναν έναν πολύ προσαρμοστικό άνθρωπο».

Επίσης, αποκάλυψε πως σε ηλικία 17 ετών έμεινε έγκυος από τον τοξικομανή φίλο της και η μητέρα της την πήγε για άμβλωση.

Όμως τελευταία στιγμή το μετάνιωσε και θέλησε να κρατήσει το παιδί, με την μητέρα της να αναφέρει πως θα τη στηρίξει. Τότε, άλλαξε ξανά γνώμη.

«Με τι λεφτά; Ποιο σπίτι; Τι ασφάλεια; Δεν μπορούσα να φανταστώ να φέρω ένα μωρό σε αυτό το σπίτι που έφερε εμένα η μητέρα μου. Με τίποτα. Αυτό ήταν. Εκείνη τη στιγμή, ήξερα τη σωστή επιλογή. Το να μεγαλώσω ένα παιδί με τη μητέρα μου θα συνέχιζε μόνο αυτό το οικογενειακό τραύμα, ένας άλλος κύκλος που προστέθηκε σε τόσες πολλές γενιές πόνου. Δεν είχε γίνει ήδη αρκετή ζημιά;», έγραψε το βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.