ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήνυση για χυδαία σχόλια που δέχθηκε για την υπόθεση της Τούνη κατέθεσε ο Δ.Αλεξάνδρου

«Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο προφίλ, εμείς έχουμε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην αστυνομία και θα εντοπιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος« λέει ο δικηγόρος τους

Μήνυση για χυδαία σχόλια που δέχθηκε για την υπόθεση της Τούνη κατέθεσε ο Δ.Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση μετά από κάποια πολύ χυδαία σχόλια που έλαβε.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη Αναστάσιος Ντούγκας μιλώντας στο Open, είπε: «Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο προφίλ, εμείς έχουμε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην αστυνομία και θα εντοπιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είμαι σίγουρος».

«Ο άνθρωπος αυτός σχολίασε μία ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Είναι οι γνωστοί μάγκες του πληκτρολογίου. Έχουμε δώσει τα στοιχεία που χρειάζεται, γνωρίζουμε ποιο πρόσωπο είναι και μένει να ταυτοποιηθεί από τις Αρχές».

Αλεξάνδρου-Τούνη: Έχουν κάνει μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση

Λίγο μετά ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος: «Το ζευγάρι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, έχει έρθει η δικαίωση και πρέπει να δείξουμε σεβασμό, καθώς υπάρχει κι ένα παιδί. Ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και επικρίνει. Ο Δημήτρης έχει κάνει πραγματικό αγώνα για να έχουμε αυτήν την απόφαση. Μάθαμε ότι η άλλη πλευρά θα καταθέσει έφεση. Να τονίσουμε ότι ο καθένας μπορεί να ασκήσει όποιο ένδικο μέσο μπορεί. Είναι σίγουρο ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα, όσο και να το αρνούνται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και επεσήμανε: «Είναι μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν ζητάμε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.