Μήνυση Τζένιφερ Λόπεζ κατά Μπραντ Πιτ-Ζητάει… 100 εκατ. δολάρια

Η ηθοποιός υποστηρίζει πως έχουν «οικονομικές εκκρεμότητες»

Μήνυση Τζένιφερ Λόπεζ κατά Μπραντ Πιτ-Ζητάει… 100 εκατ. δολάρια

Μετά την Αντζελίνα Τζολί, η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζεται κι εκείνη να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Μπραντ Πιτ.

Αυτή τη φορά, αιτία δεν είναι οι συζυγικές διαφορές, αφού αυτές τις έχουν λύσει εδώ και χρόνια. Η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca» να καταθέσει μήνυση εναντίον του για «οικονομικές εκκρεμότητες».

Όπως αναφέρεται, η Τζένιφερ Άνιστον σκοπεύει να ζητήσει από τον ηθοποιό 100 εκατ. δολάρια! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εταιρεία παραγωγής «Plan B», την οποία είχαν ιδρύσει μαζί, τα χρόνια που ήταν ακόμα ζευγάρι.

Όταν χώρισαν, η εταιρεία «πέρασε στα χέρια» του ηθοποιού, με την πρώην σύζυγό του να έχει τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας. Ο Μπραντ Πιτ σκοπεύει τώρα, να πουλήσει την εταιρεία, η οποία ήταν συμπαραγωγός στις ταινίες «12 Χρόνια Σκλάβος» και «Moonlight».

Όλα αυτά τα χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει λάβει κανένα από τα ποσοστά που της αναλογούσαν από τις εισπράξεις των ταινιών, οπότε τώρα σκοπεύει να τα διεκδικήσει.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων για τη Τζένιφερ, αλλά θέμα τιμής. Δημιούργησε μαζί του την εταιρεία, έχει βάλει το δικό της λιθαράκι σε αυτό», αναφέρει πηγή από τον στενό του κύκλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν τελικά, προχωρήσει όντως στη μήνυση, ο ηθοποιός θα μπει σε ακόμα μια δικαστική διαμάχη, εκτός από την ήδη υπάρχουσα με την Αντζελίνα Τζολί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.