ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μισέλ Γκέρζιγκ: Η σύζυγος του Κουρτουά ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της και μοιράζει «υπογλώσσια»

Η Μισέλ Γκέρζινγκ δεν χάνει ευκαιρία να μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της

Μισέλ Γκέρζιγκ: Η σύζυγος του Κουρτουά ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της και μοιράζει «υπογλώσσια»

Η Μισέλ Γκέρζινγκ είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα στο Ισραήλ και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο λόγω της σχέσης της με τον Τιμπό Κουρτουά.

Η όμορφη Μισέλ που είναι πλέον σύζυγος του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης και το περασμένο καλοκαίρι είχαν έρθει μαζί για διακοπές στη Μύκονο και την Κρήτη έχει απίθανο σώμα και με κάθε ευκαιρία το δείχνει.

Μέσα από φωτογραφήσεις περιοδικών, στην πασαρέλα αλλά και στα social media.

Η δεύτερη σύζυγος του Βέλγου τερματοφύλακα φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες γυμνή στην μπανιέρα της και ανέβασε την σχετική φωτογραφία η οποία ήταν προϊόν καμπάνιας από γνωστό περιοδικό. misel_1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μισέλ γεννήθηκε το 1997 στο Ισραήλ και έχει γίνει εξώφυλλο στα κορυφαία περιοδικά του κόσμου. Αγαπάει τον Κουρτουά αλλά πάνω από όλα βάζει την πατρίδα της την οποία έχει υπηρετήσει ως στρατιωτίνα και ως λιμενικός!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.